Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ervalla

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ervalla

Ervalla är en trevlig liten ort som ligger i Örebro län. Här trivs människor som uppskattar den lugna atmosfären och den vackra naturen som området erbjuder. Att leva ett mindre stressigt liv betyder dock inte att man måste avstå från de bekvämligheter som staden erbjuder. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag och spara tid i köket finns numera möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren i Ervalla. På matkassarna.se erbjuder vi en enkel jämförelsetjänst där du kan hitta olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till hemmet i Ervalla. Vår lista ger dig en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt information om de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer att beställa en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera på så att matkassen passar just din vardag och dina behov. Här är några användbara tips:

  1. Tänk på antalet personer i hushållet som måltiderna ska räcka till.
  2. Hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska innehålla.
  3. Vilken budget du har för din matkasse.
  4. Se till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  5. Varierar antalet recept i matkassen, och passar det ihop med hur ofta du vill laga ny mat?

Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar dina matvanor och livsstil. På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta en matkasse som gör din vardag både enklare och godare!