Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Eskilstuna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Eskilstuna

Eskilstuna, en stad belägen vid Eskilstunaån, är känd för sin rika industrihistoria samt sitt stora utbud av kultur och fritidsaktiviteter. Staden som är en del av Sörmland växer ständigt och erbjuder sina invånare en härlig blandning av stadsliv och natur. För dig som bor i Eskilstuna och vill förenkla vardagen genom att få god och näringsrik mat direkt till din dörr finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. På vår webbplats matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst i just Eskilstuna.

Hitta matkasseleverantörer i Eskilstuna

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. På vår sida kan du få en snabb överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, och de typer av matkassar de erbjuder. Det spelar ingen roll om du är ute efter vegetariska alternativ, vill minimera din köttkonsumtion eller söker en familjevänlig matkasse – vi har något för alla!

Viktig information att tänka på

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar behöver du hjälp med att planera? Det finns alternativ från några få dagar till hela veckans middagar.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser – välj en som passar just din ekonomi.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder tyckt om leverantören på till exempel Trustpilot.
  • Antal recept: Överväg hur många olika recept du vill ha i matkassen för att få den variation du önskar.
  • Aktuell rabattkod: Vi listar aktuella rabattkoder så att du kan göra ett förmånligt köp.

Matkassarna.se strävar efter att göra din matlagning både enklare och roligare. Genom att skräddarsy din sökning på vår webbplats kan du snabbt hitta en matkasse som passar just dina önskemål och livsstil. Gör som många andra eskilstunabor och upptäck fördelarna med en matkasse som levereras direkt hem till din dörr. Välkommen att hitta din matkasse hos oss!