Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Eskilstuna

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Eskilstuna

Eskilstuna, en stad belägen vid Eskilstunaån, är känd för sin rika industrihistoria samt sitt stora utbud av kultur och fritidsaktiviteter. Staden som är en del av Sörmland växer ständigt och erbjuder sina invånare en härlig blandning av stadsliv och natur. För dig som bor i Eskilstuna och vill förenkla vardagen genom att få god och näringsrik mat direkt till din dörr finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. På vår webbplats matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst i just Eskilstuna.

Hitta matkasseleverantörer i Eskilstuna

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. På vår sida kan du få en snabb överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, och de typer av matkassar de erbjuder. Det spelar ingen roll om du är ute efter vegetariska alternativ, vill minimera din köttkonsumtion eller söker en familjevänlig matkasse – vi har något för alla!

Viktig information att tänka på

 • Antal personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
 • Middagar per vecka: Hur många middagar behöver du hjälp med att planera? Det finns alternativ från några få dagar till hela veckans middagar.
 • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser – välj en som passar just din ekonomi.
 • Kundomdömen: Läs vad andra kunder tyckt om leverantören på till exempel Trustpilot.
 • Antal recept: Överväg hur många olika recept du vill ha i matkassen för att få den variation du önskar.
 • Aktuell rabattkod: Vi listar aktuella rabattkoder så att du kan göra ett förmånligt köp.

Matkassarna.se strävar efter att göra din matlagning både enklare och roligare. Genom att skräddarsy din sökning på vår webbplats kan du snabbt hitta en matkasse som passar just dina önskemål och livsstil. Gör som många andra eskilstunabor och upptäck fördelarna med en matkasse som levereras direkt hem till din dörr. Välkommen att hitta din matkasse hos oss!