Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Eslöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Eslöv

Eslöv är en charmig småstad i hjärtat av den skånska myllan. Med sin närhet till både natur och storstäder har Eslöv blivit en populär plats för familjer och dem som önskar en lugnare livsstil. Staden är känd för sitt rika kulturliv och fina gamla byggnader såsom Eslövs Stadshotell och Medborgarhuset. Att leva i Eslöv innebär också att man har enkel tillgång till färska råvaror från lokala producenter. För invånarna i Eslöv som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkasse i Eslöv med hemleverans

Matkassarna.se är stället för dig som bor i Eslöv och letar efter en matkasse som passar just din smak och livsstil. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Eslöv. Du får en tydlig överblick av viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör har. Allt för att du ska kunna göra ett bra val som passar just dig och din familj.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Fundera över hur många middagar per vecka ni önskar ha mat för.
  • Titta på er budget och vad ni är villiga att spendera.
  • Sök upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
  • Se över antalet recept som matkassen inkluderar och jämför med era matvanor.

Med dessa enkla steg hjälper vi på Matkassarna.se dig att hitta en matkasse som gör vardagen både enklare och godare. Besök oss för att hitta din perfekta matkasse redan idag!