Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Eslöv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Eslöv

Eslöv är en charmig småstad i hjärtat av den skånska myllan. Med sin närhet till både natur och storstäder har Eslöv blivit en populär plats för familjer och dem som önskar en lugnare livsstil. Staden är känd för sitt rika kulturliv och fina gamla byggnader såsom Eslövs Stadshotell och Medborgarhuset. Att leva i Eslöv innebär också att man har enkel tillgång till färska råvaror från lokala producenter. För invånarna i Eslöv som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkasse i Eslöv med hemleverans

Matkassarna.se är stället för dig som bor i Eslöv och letar efter en matkasse som passar just din smak och livsstil. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Eslöv. Du får en tydlig överblick av viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör har. Allt för att du ska kunna göra ett bra val som passar just dig och din familj.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
 • Fundera över hur många middagar per vecka ni önskar ha mat för.
 • Titta på er budget och vad ni är villiga att spendera.
 • Sök upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
 • Se över antalet recept som matkassen inkluderar och jämför med era matvanor.

Med dessa enkla steg hjälper vi på Matkassarna.se dig att hitta en matkasse som gör vardagen både enklare och godare. Besök oss för att hitta din perfekta matkasse redan idag!