Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Essunga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Essunga

I den mysiga kommunen Essunga, belägen i Västra Götalands län, finns det möjlighet att förenkla vardagspusslet genom att beställa hem matkassar. Essunga, med sin naturnära charm och småstadskänsla, är en plats där tradition möter nytänkande. Här kan du få färdigplanerade matkassar levererade direkt till din dörr, vilket sparar både tid och energi. Varje vecka kan en matkasse fylld med fräscha råvaror och inspirerande recept anlända till ditt hem och förgylla din matlagning.

Upptäck matkasseleverantörer i Essunga

På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Essunga. Använd vår webbplats för att enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, samt pris per portion. Vi ger dig också information om vad du kan spara med aktuella rabattkoder, och vilka olika typer av matkassar som finns att välja på.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare. Här är några saker att tänka på innan du lägger din beställning:

  • Hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar i veckan du vill att matkassen ska inkludera.
  • Din budget – välj en matkasse som passar er plånbok.
  • Läs ombetyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Antal recept du önskar ska ingå i din matkasse och svårighetsgraden på dessa.

Med dessa tips i åtanke kan du hitta en matkasse som passar just dig och din familjs behov. Välkommen att utforska och jämföra på matkassarna.se och låt en spännande matkasse göra din matlagning i Essunga till en fröjd!