Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Everöd

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Everöd

Everöd är en liten och charmig ort belägen i Skåne län, en plats där samhällskänslan ligger varmt om hjärtat. Med dess närhet till naturen och småstadsliv erbjuder Everöd ett lugnt och trivsamt boende. För den som bor i Everöd och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. Genom vår hemsida, matkassarna.se, kan invånarna enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna bekväma service till just Everöd. Vår sida hjälper dig att spara tid och energi genom att samla all viktig information på ett ställe.

Olika matkassealternativ

På matkassarna.se kan ni enkelt finna en uppdaterad lista över matkasseleverantörer som levererar till Everöd. Listan ger er en snabb överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Det gör att ni kan göra ett informerat val som passar just er familj och era matvanor.

Tips innan du beställer

Innan ni beställer en matkasse, är det bra att fundera över några saker för att hitta rätt i matkasse-djungeln:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser till?
  • Vad är er budget för matinköp?
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Också, fundera på hur många recept ni vill testa och hur mycket variation ni önskar.

Genom att beakta dessa punkter kan ni lättare välja en matkasse som passar era behov och gör att ni både får god och varierad mat samt undviker matsvinn.