Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Falköping

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Falköping

Falköping, en charmig småstad belägen i Västra Götalands län, inbäddad i en naturskön miljö där historiens vingslag känns nära. Här möts gammalt och nytt på ett harmoniskt sätt. Falköping är känt för sina många fornlämningar och sin rika historia, vilket gör staden till en fascinerande plats för både invånare och besökare. För de som bor här och ser fram emot praktiska lösningar i vardagen, finns nu en god nyhet: möjligheten att välja matkassar med hemleverans som passar varierande smaker och behov.

Matkassar tillgängliga i Falköping

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta en matkasse som kan levereras direkt till din dörr i Falköping. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer och se vad de erbjuder. Du hittar snabbt och lätt information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder till din stad. Det har aldrig varit enklare att beställa hem en matkasse som passar just dig och din livsstil.

Tips innan du beställer

 • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
 • Bestäm hur många middagar per vecka du önskar få levererade.
 • Sätt en budget så du vet vad du vill spendera på din matkasse.
 • Se över företagets betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
 • Fundera på hur många nya recept du vill testa per vecka och välj en matkasse därefter.

Att beställa en matkasse med hemleverans är ett praktiskt och tidsbesparande alternativ för dig i Falköping. Oavsett om du är familj, ett par eller singel finns det alternativ som kan förenkla din vardag och samtidigt addera mervärde till dina måltider. Besök oss på matkassarna.se och hitta din perfekta matkasse idag!