Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Falun

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Falun

Falun, en charmig stad belägen i hjärtat av Dalarna, är känd för sina röda trähus, rika kulturarv och natursköna omgivningar. Staden, som är känd för sin historiska koppargruva och som en del av världsarvet, utgör en harmonisk blandning av tradition och nutid. För de boende i Falun finns det möjlighet att förenkla vardagen med hemleverans av matkassar som erbjuder en variation av färska råvaror direkt till dörren.

Matkassar med hemleverans i Falun

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familjs behov i Falun. Oavsett om du är på jakt efter ekologiska alternativ, vill ha snabblagade rätter eller något som passar hela familjen så kan du genom vår tjänst hitta det du söker. Använd vår enkla översikt för att jämföra leverantörer utifrån bland annat betyg, pris, utbud och leveranstider. Vi ger dig även möjlighet att upptäcka pris per portion och tillgängliga rabattkoder för att göra ett så förmånligt val som möjligt.

Viktiga punkter att överväga före beställning

Innan du väljer en matkasse är det bra att fundera över några saker. Hur många personer ska kassen räcka till? Hur ofta vill ni ha middagar levererade? Det är också viktigt att ha en budget i åtanke och att jämföra de olika tjänsternas betyg på Trustpilot. Tänk även på hur många nya recept du är intresserad av att testa varje vecka, det kan göra matlagningen både roligare och mer varierad.

Med en matkasse kan du uppleva en större valfrihet i din matlagning samtidigt som du sparar tid. Besök matkassarna.se för att hitta en matkasseleverantör i Falun. Trevlig måltid!