Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Färentuna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Färentuna

Färentuna är en mysig ort som ligger naturskönt nära både vatten och grönska i Ekerö kommun, strax utanför Stockholm. Här lever invånarna ett lugnt liv med närheten till Mälarens glittrande vatten och omgivande skogar, vilket gör det till en perfekt plats för dem som uppskattar natur och friluftsliv. För de som bor i Färentuna och vill förenkla sin vardag erbjuds nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. Detta smidiga alternativ passar utmärkt för dem som vill spara tid på matplanering och inköp. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Färentuna. Vi presenterar information så som betyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portion, eventuella rabattkoder samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Hur du väljer rätt matkasse

Tips när du beställer matkasse: Innan du beställer är det viktigt att tänka på några saker för att hitta det bästa alternativet för just ditt hushåll. Först och främst, fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni vill ha i er matkasse. Är ni en stor familj eller bara en person? Vill ni ha mat för varje dag i veckan eller kanske bara ett par gånger? Därefter är det bra att se över er budget och matcha den mot de olika matkassarnas priser.

För att försäkra dig om att du väljer ett pålitligt företag, kan det vara värt att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Slutligen, tänk på antalet recept som ingår i matkassen, så att du vet att variation och inspiration passar er smak och önskemål.

Oavsett dina behov, så ger matkassarna.se dig möjlighet att enkelt och tydligt jämföra olika matkassealternativ. Utforska vår sida för att hitta den matkasselösning som passar just er i Färentuna.