Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Färlöv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Färlöv

Färlöv är en liten ort i Kristianstads kommun i Skåne län som kännetecknas av sin vackra skånska natur och ett lugnt livstempo. Många uppskattar områdets närhet till grönskande fält och öppna landskap. För invånarna i Färlöv erbjuder möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren en bekväm och tidseffektiv lösning på vardagens middagsbestyr. På vår hemsida, matkassarna.se, arbetar vi för att göra din vardag enklare genom att samla och jämföra alla leverantörer av matkassar som levererar till Färlöv. Hos oss kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

matkasseleverantörer i Färlöv

Som en service för dig som bor i Färlöv och är intresserad av matkassar, har vi på matkassarna.se skapat en tydlig och användarvänlig översikt. Du kan enkelt jämföra olika tjänster och välja den matkasse som passar just dig och din livssituation. Välj mellan allt från traditionella matkassar till mer specialiserade alternativ som ekologiska eller vegetariska kassar.

Tips innan du beställer

 • Tänk på hur stor din familj är och hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
 • Sätt en budget för din matkasse så att du vet vad du kan spendera.
 • Undersök företagets kundomdömen, till exempel genom att titta på deras betyg på Trustpilot.
 • Kolla upp hur många olika recept som ingår i matkassarna, så att du får den variation du önskar.

Genom att ta dessa aspekter i beaktande kan du göra ett välgrundat val som passar just din familjs behov och livsstil i Färlöv. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för just dig med hemleverans till Färlöv.