Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Farsta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Farsta

Farsta är en trevlig stadsdel i södra Stockholm som erbjuder en blandning av stadsnära bekvämligheter och natursköna områden. Här kan man njuta av Farstas centrum med sina många butiker och caféer, eller ta en relaxerande promenad runt Magelungssjön. För de som bor i Farsta och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Ingen behöver längre bekymra sig över veckans middagsplanering eller tunga kassar från matbutiken. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta den perfekta matkassen för just dig, direkt till Farsta!

Finn din matkasse i Farsta

Att välja en matkasse som passar just dina behov kan göra vardagen både enklare och roligare. På matkassarna.se kan du snabbt se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Farsta. Vi har samlat en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Du finner också information om pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar, eller något för speciella kostbehov.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du beställer din matkasse, fundera på några saker för att hitta alternativet som passar dig bäst:

  • Antalet personer: Hur många ska matkassen räcka till?
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill du ha ingredienser till?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på din matkasse varje vecka?
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på sidor som Trustpilot.
  • Antal recept: Vill du ha mycket variation i din matkasse, eller föredrar du ett mindre antal väl beprövade recept?

Genom att ta dessa aspekter i beaktande kan du göra ett välgrundat val som matchar din livsstil. Glöm inte att kolla in vår hemsida för att göra jämförelserna som hjälper dig på vägen. Vi på matkassarna.se önskar dig en smidig och njutbar upplevelse med din matkasse i Farsta!