Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Fjälkinge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Fjälkinge

Fjälkinge är en trevlig och mysig by i Skåne län där sammanhållning och det lugna livet går hand i hand med naturens skönhet. Omringad av lummiga skogar och närheten till vackra vatten, erbjuder Fjälkinge en fridfull vardag för alla som bor där. Matkulturer är en viktig del av gemenskapen, och nu är det även möjligt att göra vardagen ännu enklare genom att få matkassar levererade direkt till dörren. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov i Fjälkinge.

Finn din matkasse i Fjälkinge

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val av matkasse så enkelt som möjligt. Flera leverantörer erbjuder hemleverans av matkassar i Fjälkinge och vi hjälper dig med att hitta rätt. På vår sajt kan du enkelt se en jämförelse av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds. All information du behöver för att göra ett välgrundat beslut finns samlad på ett och samma ställe.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du lägger din beställning:

 • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Besluta hur många dagar du vill ha din matkasse att täcka – vissa kan leverera upp till 7 middagar per vecka.
 • Budget: Titta på de olika prisalternativen och hitta en matkasse som passar in i er ekonomi.
 • Trustpilot omdömen: Ta reda på vad andra kunder tycker genom att läsa betygen leverantörerna fått på Trustpilot.
 • Receptens variation: Fundera på om du vill ha en bred variation av recept eller om ni föredrar en mer konsekvent kost.

Det är viktigt att välja en matkasse som passar just era behov och livsstil för att få den bästa upplevelsen.