Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Floda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Floda

Floda är en charmig liten ort belägen i Lerums kommun, nära Göteborg. Det är en plats där naturen ligger nära inpå och ger invånarna en lugn och trivsam miljö att bo i. Här kan man njuta av vandringsleder längs Säveån, samt det mysiga cafélivet som Flodas centrum erbjuder. För den som är intresserad av att förenkla vardagen med hjälp av matkassar finns nu möjlighet att få härliga och variationrika matkassar levererade direkt hem till dörren. På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa Flodaborna att hitta den matkasse som passar just deras behov, genom att erbjuda en enkel och överskådlig jämförelse av alla leverantörer för området.

Upptäck matkasselösningar för Floda

på matkassarna.se kan du enkelt söka igenom och jämföra olika matkassealternativ som är tillgängliga för hemleverans i just Floda! Du kan snabbt få en bild av vad varje leverantör har att erbjuda när det gäller matkassarnas innehåll, priser, och leveransvillkor. Dessutom hittar du betyg, utbud, pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi listar olika typer av matkassar – oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, barnvänliga måltider eller lättlagad gourmet, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer din matkasse

För att göra det bästa valet av matkasse finns det några saker att fundera över:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni vill ha levererade
  • Er budget för mat
  • Leverantörens betyg, exempelvis på sajter som Trustpilot
  • Antal och typ av recept som ingår i matkassen

Med denna information i tankarna blir det lättare att välja den matkasse som passar bäst för just dina behov. Och kom ihåg, hos oss på matkassarna.se har du allt samlat på ett ställe för att göra ditt val så smidigt som möjligt. Välkommen att upptäcka din nästa matkasse hos oss!