Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Flyinge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Flyinge

Flyinge är ett charmigt samhälle i Skåne, känt för sin hästverksamhet och sina vackra omgivningar. Med sina vidsträckta gröna fält och närheten till naturen, erbjuder Flyinge en lugn och trivsam miljö för dess invånare. Att leva i Flyinge innebär också att man har tillgång till lokala matvarubutiker och gårdsbutiker som säljer råvaror direkt från trakten. Men för den som söker ytterligare bekvämlighet och variation, är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. För dig som bor i Flyinge och vill förenkla vardagen med matkassar levererade direkt till dörren, finns nu information att hämta hos oss på matkassarna.se.

Hitta en matkasse i Flyinge

Välkommen till matkassarna.se, vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som kan levereras hem till dig i Flyinge. På vår webbsida kan du enkelt få en överblick över allt från användarnas betyg, utbudet av matkassar, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Saker att tänka på innan du beställer

 • Antalet personer i hushållet
 • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till
 • Er budget för matinköp
 • Leverantörens omdömen och betyg på Trustpilot
 • Antalet olika recept som ingår i matkassen

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar bäst för dig och din familj, fundera på hur många ni är som kommer äta från kassen och hur många måltider ni vill ha hjälp med under veckan. Det är också viktigt att tänka på hur mycket pengar ni vill lägga på era matinköp. På matkassarna.se kan du jämföra olika matkassars innehåll och priser för att hitta ett alternativ som passar just ditt hushålls behov och ekonomi. Dessutom är kundomdömen ett bra verktyg för att se vad andra tyckt om matkassarna och leverantörernas service. Slutligen är variationen av recept något som kan göra matlagningen roligare och mer inspirerande så titta på hur många och vilka typer av recept som matkassen kommer med.