Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Flyinge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Flyinge

Flyinge är ett charmigt samhälle i Skåne, känt för sin hästverksamhet och sina vackra omgivningar. Med sina vidsträckta gröna fält och närheten till naturen, erbjuder Flyinge en lugn och trivsam miljö för dess invånare. Att leva i Flyinge innebär också att man har tillgång till lokala matvarubutiker och gårdsbutiker som säljer råvaror direkt från trakten. Men för den som söker ytterligare bekvämlighet och variation, är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. För dig som bor i Flyinge och vill förenkla vardagen med matkassar levererade direkt till dörren, finns nu information att hämta hos oss på matkassarna.se.

Hitta en matkasse i Flyinge

Välkommen till matkassarna.se, vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som kan levereras hem till dig i Flyinge. På vår webbsida kan du enkelt få en överblick över allt från användarnas betyg, utbudet av matkassar, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Saker att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens omdömen och betyg på Trustpilot
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar bäst för dig och din familj, fundera på hur många ni är som kommer äta från kassen och hur många måltider ni vill ha hjälp med under veckan. Det är också viktigt att tänka på hur mycket pengar ni vill lägga på era matinköp. På matkassarna.se kan du jämföra olika matkassars innehåll och priser för att hitta ett alternativ som passar just ditt hushålls behov och ekonomi. Dessutom är kundomdömen ett bra verktyg för att se vad andra tyckt om matkassarna och leverantörernas service. Slutligen är variationen av recept något som kan göra matlagningen roligare och mer inspirerande så titta på hur många och vilka typer av recept som matkassen kommer med.