Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Forshaga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Forshaga

Forshaga är en charmig liten tätort belägen i Värmland, nära den mäktiga Klarälvens strand. I denna idylliska ort präglad av naturens lugn och småstadskänsla, kan man njuta av både det lokala föreningslivet och det vackra landskapet. För de som bor i Forshaga innebär detta också att livets vardagliga göromål, som att planera och handla mat, kan förenklas avsevärt. Att få sin matleverans direkt till dörren är inte bara bekvämt, men det sparar också tid för annat – kanske en promenad längs älven eller ett besök i någon av de mysiga lokalbutikerna. På matkassarna.se strävar vi efter att göra din vardag enklare genom att hjälpa dig att hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov.

hitta din matkasse i Forshaga

matkassarna.se kan du snabbt och lätt hitta en matkasse som passar dig och din familj. Vi listar olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till ditt hem i Forshaga. Du kan enkelt jämföra dem baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, familjevänliga val eller kanske inspiration från världens alla kök.

tips innan du beställer

Antalet personer: Se till att matkassen du väljer matchar antalet personer i ditt hushåll för att undvika matsvinn eller brist på mat.

Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha dina middagar planerade och anpassa din beställning därefter.

Budget: Det finns matkassar för olika budgetar. Jämför priser för att hitta en matkasse som balanserar pris och kvalitet.

Kundomdömen: Kika på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.

Receptens antal: Om variation är viktigt för dig, välj en leverantör som erbjuder ett bra antal recept att välja mellan varje vecka.

Använd matkassarna.se för att enkelt hitta en matkasse som berikar din vardag i Forshaga. Vi önskar dig en god och smidig matupplevelse!