Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Fotö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Fotö

Fotö är en idyllisk ö belägen i Göteborgs skärgård som lockar med sin natursköna miljö och avslappnade atmosfär. Ön är perfekt för dig som vill komma bort från stadens brus och njuta av stillheten och närheten till havet. Trots sin lugna prägel är det enkelt att leva ett bekvämt liv på Fotö, tack vare tjänster som matkasseleveranser. På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi dig som bor på Fotö att enkelt hitta en matkasse med hemleverans. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden, så att du kan välja den som passar just dig bäst.

Välja rätt matkasse för dig

Hos oss på matkassarna.se kan du med några enkla klick få fram en lista med information om matkasseleverantörer som levererar just till Fotö. I listan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds. Så här ger vi dig all information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan beställning

Innan du beställer din matkasse är det några saker att tänka på. Först och främst, fundera på antalet personer i hushållet. Det är också bra att ha koll på hur många middagar i veckan ni vill ha mat för. Sedan är det viktigt att titta på budgeten – hur mycket vill och kan ni spendera på matkassen? Glöm inte att även ta en titt på företagets betyg på Trustpilot, det kan ge en bra indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, se över antalet recept du önskar – vill du ha variation eller hålla det enkelt med färre rätter att välja mellan?