Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Fotskäl

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Fotskäl

Fotskäl är en mysig liten ort i Sverige som kan skryta med en härlig sammanhållning och en vacker natur. I denna trivsamma miljö är det allt fler som väljer att få sin mat levererad direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans i Fotskäl. Vi presenterar en översiktlig lista där du kan se betygen leverantörerna har fått, sortimentet de erbjuder, priser och leveransinformation. Du kan även se pris per portion och vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom ger vi dig en tydlig indikation på vilka typer av matkassar du kan välja mellan, så att du kan hitta en som passar just din smak och livsstil.

hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se är tjänsten för dig som vill göra livet lite enklare och samtidigt njuta av god och nyttig mat. Innan du bestämmer dig för en matkasse, här är några tips på vad du bör tänka på:

  • Hur stor är din familj? Se till att matkassen matchar antalet personer i hushållet.
  • Vilka och hur många middagar i veckan behöver du? Anpassa beställningen efter det.
  • Ställ in din budget och se vilken matkasse som passar ekonomiskt för dig.
  • Se vad andra kunder säger. Titta på företagets betyg på sajter som Trustpilot.
  • Olika matkassar kommer med olika antal recept – välj en som passar din matlagningsfrekvens.

Fundera också över om du vill ha en matkasse som är vegetarisk, gluten- eller laktosfri, eller kanske en med fokus på ekologiska ingredienser. Oavsett dina preferenser och krav finns det en matkasse för dig. Det är bara att besöka matkassarna.se och på ett överskådligt sätt jämföra de olika alternativen för att sedan kunna ta ett klokt beslut om vilken matkasse som kommer passa dig bäst. Goda middagar väntar på att få lagas i ditt kök i Fotskäl!