Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Frillesås

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Frillesås

Frillesås är en liten pärla på den svenska västkusten med omkring 3000 invånare. Det är en del av Kungsbacka kommun och ligger nära havet, vilket ger fantastiska möjligheter för dem som älskar strandliv och båtar. I Frillesås hittar man en avkopplande atmosfär som är perfekt för familjer och de som söker en lugn livsstil. Men även här i detta idylliska samhälle finns det en efterfrågan på moderna bekvämligheter såsom matkassar med hemleverans. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar rätt till dörren i Frillesås.

Upptäck matkasseleverantörer i Frillesås

Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna presentera en omfattande lista över leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till ditt hem i Frillesås. Vår lista över leverantörer innehåller all viktig information du behöver för att göra ett informerat val: från betyg, utbud och priser, till leveransinformation, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du enkelt se vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller snabblagade måltider.

Tips innan du beställer

När du väljer matkasse finns det några saker du bör tänka på för att försäkra att du får en matkasse som passar just dina behov:

  • Tänk på antalet personer i ditt hushåll och välj en matkasse storlek därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha i din matkasse. Vissa föredrar en kasse för hela veckan, medan andra kanske bara vill ha några få dagar täckta.
  • Sätt en budget för din matkasse och använd den som en riktlinje när du väljer leverantör.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster och matkassar.
  • Se över antalet recept och den variation som erbjuds. Våga prova nya rätter för en spännande och varierad matlagning.

Genom att överväga dessa punkter kan du hitta en matkasse som både förenklar din matlagning och ger dig nya kulinariska upplevelser. Du är bara några klick bort från att upptäcka perfekta matkassealternativ för just dig och din familj i Frillesås.