Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Fristad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Fristad

Fristad är en charmig plats belägen nära Borås, Västra Götalands län, där naturen och en lugn småstadskänsla präglar vardagen. Med närheten till Viskan och flera gröna stråk, är Fristad en idyll för de som älskar friluftsliv och behagliga promenader. I denna trivsamma ort kan du nu enkelt finna matkassar med hemleverans som passar just din livsstil och kostbehov. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra de bästa matkasseleverantörerna som ser till att du får god, näringsrik och varierad mat direkt till din dörr i Fristad.

hitta din perfekta matkasse

När du vill förenkla din vardag med en matkasse, ska du tänka på några saker för att hitta den som passar dig allra bäst. Välj bland flera olika matkassar genom att kolla på våran lista som visar betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Vi erbjuder en överblick över pris per portion och aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska, ekologiska, eller traditionella matkassar, finns det alternativ för dig. Kolla även in vilka typer av matkassar leverantören erbjuder för att hitta något som matchar dina matvanor och smakpreferenser.

Tips inför din beställning

  • Personantal: Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Ha en tydlig budget i åtanke för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder rätt antal recept som passar er familj och veckoplanering.

Genom att följa dessa tips blir det lättare att välja en matkasse som förenklar din matlagning och passar din livsstil. Besök oss på matkassarna.se för att börja ditt sökande redan idag och upptäck fördelen med hemlevererad mat i Fristad.