Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Furulund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Furulund

Furulund är en trevlig liten ort i Skåne län, en del av Kävlinge kommun, där samhällslivet präglas av närheten till naturen och en småstadskänsla. Med sina pittoreska hus, lokala butiker och en välkomnande atmosfär erbjuder Furulund en charmig miljö för sina innevånare. För de som bor här och letar efter ett smidigt sätt att planera sina måltider finns numera flera alternativ för matkasseleverans direkt till dörren, vilket gör vardagen både enklare och mer bekväm.

Matkasseleverantörer i Furulund

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att jämföra och hitta den bästa matkassen som passar just dina behov i Furulund. Här på vår sida kan du enkelt få en överblick över de olika matkasseleverantörerna som erbjuder hemleverans i ditt område. Vi hjälper dig att jämföra betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du får även information om pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du utforska vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, allt från vegetariska alternativ till familjenpassade lösningar.

Tips innan du beställer

  • Se över antalet personer i hushållet och anpassa matkassens storlek därefter.
  • Fundera på hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Er budget är viktig; välj en matkasse som matchar er ekonomi.
  • Undersök leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Titta på antalet recept som ingår och om de passar era matvanor och preferenser.