Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gålö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gålö

Gålö är en idyllisk halvö i Haninge kommun, söder om Stockholm, känd för sin vackra natur och långa sandstränder. Området är populärt för utflykter och vandringar, där besökare kan njuta av en avkopplande tid i skärgårdsmiljö. För de boende erbjuder Gålö en lugn och rogivande tillvaro omringad av hav och grönska. För att göra livet ännu enklare och mer behagligt för Gålöborna finns nu matkassar med hemleverans som ett alternativ. Detta innebär att välplanerade och näringsrika måltider levereras direkt till dörren, vilket sparar tid både för shopping och måltidsplanering.

Finn din matkasse för hemleverans till Gålö

Hos oss på matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans till Gålö. Genom att kika i listan ovan kan du snabbt få en överblick över de viktigaste aspekterna såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listerar även aktuella priser per portion och eventuella rabattkoder som kan göra din beställning ännu mer prisvärd. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som erbjuds, alltifrån barnvänliga och vegetariska alternativ till kassar för de som önskar mer gourmet-orienterade måltider.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips att ha i åtanke före beställning:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar din hushållsstorlek.
  • Middagar per vecka: Tänk på hur många middagar du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse.
  • Betyg: Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Receptens antal och typer: Försäkra dig om att matkassen innehåller ett tillräckligt antal recept som passar dina matpreferenser.

Genom att tänka på dessa punkter innan du bestämmer dig, kan du hitta en matkasse som underlättar din vardag och passar dina behov och din livsstil på Gålö. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta din ideala matkasse med hemleverans.