Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gantofta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gantofta

Gantofta, en lugn och trivsam ort i Skåne län, är känd för sitt vackra landskap och gemytliga community. Det är en plats där man tar vara på de små saker i vardagen och värderar kvalitetstid med familjen. För dem som bor i Gantofta och söker efter ett bekvämt sätt att planera måltider, är hemleverans av matkassar ett allt mer populärt val. På vår hemsida, matkassarna.se, kan ni lätt hitta en tjänst som passar era behov och som levererar till just Gantofta. Vi hjälper er att jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Ni kan också se aktuella pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder som är tillgängliga för att göra ert köp ännu mer förmånligt. Dessutom, kan ni läsa om vilka typer av matkassar som erbjuds, allt från vegetariska alternativ till familjekassar.

Bra saker att tänka på

Innan ni bestämmer er för att beställa en matkasse finns det några viktiga punkter att överväga. För det första, tänk på hur många personer kassen ska räcka till. Det är olika storlekar på matkassarna för att passa allt från ensamhushåll till stora familjer. Sedan är det bra att reflektera över hur många middagar ni vill ha i er kasse varje vecka. Vissa föredrar att ha alla veckans middagar planerade medan andra vill ha en kasse som kompletterar med några måltider. Ert budget är också central när ni väljer matkasse. Priserna varierar mellan olika leverantörer och det är viktigt att hitta en tjänst som matchar er ekonomiska plan.

  • Antal personer: Välj en kasse storlek som passar ert hushåll.
  • Antal middagar: Bestäm hur många dagar ni vill ha mat till.
  • Budget: Hitta en leverantör som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg: Kolla upp betyg från andra kunder, till exempel på Trustpilot. Det kan ge en bra bild av företagets pålitlighet och service.
  • Antal recept: Tänk på hur mycket variation ni önskar. Det varierar hur många olika recept som ingår i en matkasse.

När ni har funderat på dessa punkter, använd vår hemsida för att enkelt jämföra olika alternativ. Med all information på ett och samma ställe gör vi det smidigt för er att hitta en matkasse som passar just era förutsättningar och önskemål. Välkommen att utforska utbudet och hitta den perfekta matkassen för leverans till Gantofta!