Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gärds Köpinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gärds Köpinge

Gärds Köpinge är en charmig ort i Kristianstads kommun i Skåne län, känd för sin naturnära omgivning och lugna atmosfär. Här lever invånarna i en skön blandning av tradition och modernitet. Att hitta en matkasse med hemleverans i Gärds Köpinge är nu enklare än någonsin! På matkassarna.se har vi samlat all information du behöver för att välja rätt matkasse just för dig och din familj. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörers utbud, priser och mycket mer. Med bara några klick kan du hitta en matkasse som passar dina behov och smaker, samt får leveransen direkt till din dörr – praktiskt och tidsbesparande!

Så väljer du rätt matkasse

Innan du beställer en matkasse, fundera över några saker för att hitta det bästa alternativet för just dig:

  • Antal personer: Hur många ska matkassen räcka till? Det finns alternativ för olika storlekar på hushåll.
  • Antal middagar: Vill du ha ingredienser till några middagar i veckan eller till varje dag?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera? Priserna varierar mellan olika matkassar och leverantörer.
  • Betyg och omdömen: Vad säger andra kunder om tjänsten? Kolla gärna företagets betyg på Trustpilot.
  • Variation och recept: Är variation viktigt för er? Välj en leverantör som erbjuder flera recept att välja mellan varje vecka.

För att göra ditt val ännu enklare, tillhandahåller vi på matkassarna.se en tydlig och lättanvänd översikt där du kan se betyg, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Vi gör det smidigt för dig att jämföra och hitta en matkasse i Gärds Köpinge som passar just dina preferenser. Välkommen in att utforska vårt utbud och ta ett steg mot en enklare vardag!