Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gävle

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gävle

Gävle är en stad belägen i hjärtat av Norrland med en rik historia och en mysig småstadsatmosfär. Staden är hem för några av Sveriges mest kära traditioner, inklusive den berömda Gävlebocken som pryder Slottstorget varje jul. Med sin närhet till havet och gröna skogar erbjuder Gävle både vackra naturupplevelser och stadsliv. Det är även en stad som håller jämna steg med tiden, och det inkluderar moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar, perfekt för den som söker en enkel och smidig lösning för middagarna.

Hitta din matkasse i Gävle

Vi på Matkassarna.se är din guide i matkasse-djungeln. Oavsett om du bor i centrala Gävle eller i dess mysiga omgivningar, kan vi hjälpa dig hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr. Du kan enkelt bläddra i listan ovanför för att få en överblick av betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabbkassar för de där extra hektiska veckorna.

Tips innan du beställer din matkasse

  1. Känn efter hur många ni är som ska äta – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  2. Hur många middagar behöver ni? – Anpassa din beställning efter hur många gånger i veckan du vill laga mat från matkassen.
  3. Utforma en budget – Fundera över hur mycket du kan och vill spendera på din matkasse.
  4. Läs omdömen – Kolla in vad andra kunder sagt om matkasselerverantören. Ett exempel på en plats att hitta omdömen är Trustpilot.
  5. Antal recept och mångsidighet – Se till att matkassen erbjuder tillräckligt med recept och variation för att hålla måltiderna spännande.

Kom ihåg att oavsett vilka preferenser eller krav du har, finns det en matkasse för dig. Och vi på Matkassarna.se är här för att göra det enklare att göra det bästa valet. Lycka till med ditt sökande efter den perfekta matkassen i Gävle!