Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Genarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Genarp

Genarp är en liten och trevlig tätort i Lund kommun i Skåne län. Med sina vackra omgivningar, inklusive den omgivande Skånska naturen och närheten till Romeleåsen, är Genarp ett lugnt samhälle som är perfekt för de som uppskattar friluftsliv och en avkopplande livsstil. För invånarna i Genarp finns nu möjligheten att göra vardagen ännu enklare och hälsosammare genom att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se, kan du enkelt hitta en rad olika leverantörer som erbjuder denna bekväma service direkt till ditt hem i Genarp.

Matkasseleveranser till Genarp

På vår webbplats, matkassarna.se, finner du en omfattande lista över matkasseleverantörer som levererar till just Genarp. Vi tillhandahåller viktig information så att du kan göra ett välgrundat val. Genom att använda vår hemsida får du en överblick över leverantörernas betyg, vad de erbjuder i sina kassar, priser, information om leveranstider, kostnad per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar du kan välja mellan.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Se till att kassens innehåll stämmer överens med er budget.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept kan variera mellan olika kassar, välj den som matchar din önskan om variation och inspiration.

Genom att beakta dessa punkter kan du enklare hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina behov. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra matlagningen både spännande och bekymmersfri. Ta del av våra tjänster och börja njut av måltider som både är goda och lätta att tillaga!