Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gislaved

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gislaved

Välkommen till Gislaved, en trevlig småstad belägen i det natursköna Småland. Här lever invånarna nära naturen med närhet till skogar och vackra sjöar. Det finns goda möjligheter till friluftsliv och vandring, vilket gör Gislaved till en perfekt plats för dig som uppskattar både lugnet och den aktiva livsstilen. Är du boende i Gislaved och vill förenkla din vardag genom att få hemleverans av matkassar? Då är du på rätt plats! På matkassarna.se jämför vi olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Gislaved.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du väljer en matkasse är det bra att fundera på hur den ska passa in i din vardag. Här kommer några tips på vad du ska tänka på för att hitta rätt matkasse för just dig:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar i veckan du vill ha mat för.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser. Tänk på vad som passar din ekonomi.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att kolla företagets betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Antal recept: Önskar du variation? Välj en matkasse med flera olika recept.

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Gislaved. Använd listan ovanför för att enkelt jämföra viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion samt aktuella rabattkoder. Se även vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder för att hitta en som passar just dina matpreferenser och livsstil.