Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Glanshammar

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Glanshammar

Glanshammar är en charmig ort som ligger i natursköna Örebro län. Trots sin lilla storlek är Glanshammar känt för att ha en stark gemenskap och en idyllisk landsbygdskänsla. Här kan invånare njuta av tystnaden och lugnet som landsbygden för med sig, samtidigt som de har nära till Örebros stadspuls. För de som bor i Glanshammar och vill ha enklare vardag är möjligheten att få en matkasse med hemleverans ett perfekt val.

Matkasse i Glanshammar

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov och din livsstil i Glanshammar. Vi jämför olika leverantörer som kan leverera direkt till din dörr och ger dig en snabb överblick över betyg, pris, utbud och specialerbjudanden. Vi ger dig också en tydlig indikation på priset per portion och ifall det finns någon aktuell rabattkod, så att du kan göra ett ekonomiskt klokt beslut. Vår sajt listar de olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder – från de som fokuserar på vegetariska alternativ till dem som inkluderar kött och fisk.

Tips innan du beställer

Det finns några saker som är bra att tänka på när man beställer en matkasse för hemleverans. Först och främst, tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till. Sedan är det viktigt att överväga hur många middagar per vecka du behöver. Alla har vi olika budget att anpassa oss efter och därför är det smart att jämföra priserna från olika leverantörer. Företagets betyg på sidor som Trustpilot kan ge en indikation på nöjdheten hos tidigare kunder och är därför ett hjälpsamt verktyg. Slutligen, fundera på hur mycket variation du önskar och titta på antalet recept leverantören erbjuder varje vecka. Genom att tänka igenom dessa punkter innan du bestämmer dig, kan du hitta en matkasse som passar perfekt för ditt hushåll i Glanshammar.