Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Glemmingebro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Glemmingebro

Glemmingebro är en liten och charmig ort i södra Sverige, belägen i Ystads kommun i Skåne län. Med sina vackra omgivningar och närhet till både natur och kust är det en plats där många hittar en lugn och trivsam atmosfär. Här lever man i en lugnare takt och det lokala näringslivet består ofta av småföretagare som värderar personlig service och kvalitet. Att få hemlevererad en matkasse är ett bekvämt sätt för Glemmingebroborna att förenkla sin vardag samtidigt som de kan njuta av god och näringsrik mat. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en bra matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Glemmingebro.

Finn din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst gjord för att underlätta din sökning efter den bästa matkassen för just dig och din familj. Hos oss kan du jämföra flera olika leverantörer och hitta en matkasse med hemleverans till Glemmingebro. Vi erbjuder en tydlig och lättförståelig översikt där du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi strävar efter att göra din upplevelse så angenäm och smidig som möjligt!

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill ni ha en färdigplanerad middag? Välj antal dagar därefter.
  • Budget: Bestäm i förväg hur mycket pengar ni är villiga att lägga på en matkasse.
  • Kundomdömen: Se över företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Receptvariation: Titta på antalet recept och varierar sortimentet som erbjuds för att möta dina smakpreferenser.

Innan du beställer en matkasse är det bra att även tänka på era matpreferenser och eventuella specialkost som behöver följas. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Starta din resa mot enklare och godare middagar redan idag!