Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Glumslöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Glumslöv

Glumslöv är en charmig tätort i Landskrona kommun, belägen i Skåne län. Det är en plats där naturen är nära med vackra vyer över Öresund och en känsla av lugn och gemenskap. I Glumslöv kan invånarna njuta av både småstadsidyll och närheten till större städer som Helsingborg och Lund. För de matintresserade finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagen och ger mer tid till att njuta av områdets skönhet. Oavsett om du bor i centrala Glumslöv eller i dess natursköna omgivningar, kan du nu enkelt få god och näringsrik mat levererad direkt till din dörr.

Välja matkasse i Glumslöv

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Glumslöv att hitta en matkasse som passar just din smak och ditt behov. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, och se vilka som erbjuder hemleverans i just Glumslöv. Vår sajt ger dig en överblick över viktiga aspekter som betyg, utbud, leveransvillkor, priser, pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som leverantörerna erbjuder. Att beställa en matkasse ska vara enkelt och smidigt, och vi strävar efter att göra din upplevelse så informativ som möjligt.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet. Ska matkassen räcka till hela familjen, eller är det kanske bara för en eller två personer?
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar. Finns det behov av mat för varje dag, eller kanske endast för arbetsdagarna?
  • Sätt en budget. Matkassar kommer i olika prisklasser, så det är viktigt att veta vad ni är beredda att spendera.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på tidigare kunders upplevelser och nöjdhet.
  • Fundera på antal recept och matens variation. Är ni äventyrliga och vill prova nya rätter ofta, eller föredrar ni klassiska rätter?
  • Att ta del av en matkasse är inte bara bekvämt och tidsbesparande, det kan även vara ett sätt att inspireras i köket och prova nya recept. Vi hoppas att våra tips och vår tjänst på matkassarna.se ska underlätta för dig i jakten på perfekta matkassen i Glumslöv. Smaklig måltid och välkommen till en värld av enklare matlagning!