Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gnesta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gnesta

Gnesta är en charmig småstad belägen i Södermanlands län, omringad av vackra sjöar och natursköna områden. Staden kombinerar närheten till storstadens puls med fördelarna av landsbygdens lugn och är ett attraktivt boendeområde för många. För invånarna i Gnesta finns nu också bekvämligheten av hemleverans av matkassar, vilket gör det möjligt att enkelt planera och njuta av goda måltider utan att behöva spendera tid på matinköp och receptletande.

Matkassar med hemleverans i Gnesta

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen för dig och din familj direkt hem till dörren i Gnesta. Vår webbplats gör det enkelt för dig att jämföra olika matkasseleverantörer, deras utbud, pris och mycket mer. All information om betyg, utbud av måltider, prissättning, leveranstider, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar som erbjuds finns samlad för att göra ditt val enklare.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur stor din familj är och anpassa antalet portioner därefter.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
  • Sätt en budget så att matkassen passar din ekonomi.
  • Läs omdömen och betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Se över utbudet av recept och välj den matkasse som bäst matchar din smak och dina matlagningskunskaper.

Att välja en matkasse är inte bara ett smidigt sätt att förenkla vardagen, det kan också vara ett steg mot ett hälsosammare liv. Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig måltid och en underbar upplevelse av matlagning!