Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gotland

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gotland

Gotland, Sveriges största ö, är en plats med mycket charm och unik natur. Känd för sina raukar, slingrande landsvägar omgivna av stenmurar och en rik historia som kan ses i Visbys välbevarade ringmur och medeltida stadskärna. På denna vackra ö hittar du också en passion för lokalproducerad mat och ett stort intresse för hållbar livsstil. För dig som bor på Gotland och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Matkassarna.se hjälper dig att hitta de bästa alternativen för just dig och din familj direkt till din dörr på Gotland.

Upptäck matkasseleverantörer på Gotland

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en lista på matkasseleverantörer som levererar till Gotland. Vi har samlat utmärkande information som hjälper dig att göra ett bra val. För varje leverantör kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer att beställa en matkasse för hemleverans på Gotland, bör du tänka på några saker för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Tänk på antalet personer i ditt hushåll som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkasseleverantörer.
  • Checka företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders upplevelser.
  • Fundera på om du vill ha många olika recept att välja mellan eller föredrar en enklare matkasse.

Med dessa tips kan du lättare välja rätt matkasse för just din situation. Besök gärna matkassarna.se och låt oss hjälpa dig att ta del av de goda och bekväma lösningarna för middagsglädje på Gotland!