Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gräddö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gräddö

Gräddö är en charmig kustby belägen vid den vackra Roslagens skärgård. Här kan man njuta av havets närhet och det pittoreska landskapet som omger byn. För de som älskar naturen erbjuder Gräddö fina möjligheter för både båtliv och vandring. Att kunna få en matkasse levererad direkt till dörren är perfekt för dig som vill spendera mer tid utomhus eller med familjen, istället för att leta ingredienser i affärer. Vi på matkassarna.se gör det enkelt för dig som bor i Gräddö att hitta en passande matkasse med hemleverans.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan kännas svårt, men vi har gjort det lättare för dig. På vår hemsida kan du enkelt hitta en lista över leverantörer som erbjuder matkasseleveranser till Gräddö. Du kan jämföra viktiga detaljer som betyg, utbud, priser och leveransoptioner. Vi ger dig också information om pris per portion samt aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer fördelaktigt. Oavsett om du är intresserad av hälsosamma, ekologiska eller snabba maträtter, så hittar du en matkasse som passar dina önskemål.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer: Bestäm hur många som ska äta från matkassen, så att du kan välja en storlek som passar just din hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många gånger i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Varierar du mellan 3, 5 eller 7 dagar?
  • Budget: Kolla in de olika prisalternativen för matkassarna och hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Läs recensioner och omdömen från andra kunder om företaget för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Receptens antal och variation: Vill du ha mycket variation eller föredrar du enklare recept? Välj utifrån vad som passar din matlagningsnivå och intressen.

Välkommen till matkassarna.se för att hitta din perfekta matkasse med hemleverans i Gräddö. Vi hjälper dig att spara både tid och pengar, samtidigt som ditt kök fylls med inspirerande och goda rätter att avnjuta.