Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Grebbestad

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Grebbestad

Grebbestad är en idyllisk liten ort på den svenska västkusten, känt för sin vackra skärgård, friska havsluften och rikt marint liv som inkluderar ostron och hummer. Staden har länge varit en favorit bland turister som vill uppleva genuin svensk kustkultur och njuta av god mat från havet. För invånarna i Grebbestad och dess besökare finns nu möjligheten att förenkla vardagen genom att beställa matkassar med hemleverans, vilket sparar tid och ger möjligheten att enkelt laga hälsosamma måltider hemma.

hitta din matkasse i Grebbestad

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att jämföra och hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Grebbestad. Oavsett om du letar efter ett enklare sätt att planera dina middagar eller om du vill upptäcka nya spännande recept är detta platsen för dig. Vi erbjuder en tydlig och användarvänlig jämförelse av matkasseleverantörer som levererar till just ditt område.

På vår hemsida kan du enkelt få en översikt av viktiga faktorer som kan påverka ditt val av matkasse. Du kan jämföra betyg, se vilket sortiment som erbjuds, kolla upp priser, leveransalternativ, pris per portion, ta del av eventuella rabattkoder samt utforska de olika typerna av matkassar som varje leverantör har att erbjuda.

Tips innan du beställer

 • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Antal middagar: Besluta hur många middagar per vecka du önskar få från din matkasse.
 • Budget: Överväg vilken budget du har för matkassen och jämför priser mellan olika leverantörer.
 • Betyg: Leta efter företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och service som erbjuds.
 • Recept: Använd vår sida för att se antalet recept som ingår, och om de matchar dina matlagningsintressen och förmågor.

Att välja rätt matkasse kan verkligen göra en stor skillnad i din vardag. Det sparar tid, kan inspirera till nya maträtter och hjälpa till att hålla en hälsosam kosthållning. Vi på matkassarna.se är här för att göra processen smidig så att du kan fokusera på att njuta av goda middagar tillsammans med familj och vänner. Utforska våra listor och hitta den bästa matkassen för dig i Grebbestad redan idag!