Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Grinda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Grinda

Grinda är en idyllisk ö i Stockholms skärgård som är känd för sin vackra natur, lugna atmosfär och pittoreska landskap. Ön är ett populärt utflyktsmål som erbjuder ett avbrott från stadens stress och möjlighet till avkoppling i en genuint skärgårdsmiljö. På Grinda kan du njuta av promenader längs klippor och stränder, båtliv eller bara ta det lugnt på en grön äng. För de som stannar längre erbjuder ön boende i form av vandrarhem, stugor eller hotell. Trots att Grinda har en känsla av avskildhet, är det möjligt att få det mesta levererat direkt till ön, inklusive matkassar för en bekymmersfri vistelse.

Matkasseleverans till Grinda

matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden som kan leverera matkassar direkt till din dörr – även ut till Grinda. Att beställa en matkasse innebär inte bara bekvämligheten att få ingredienser och recept hemlevererade, utan även chansen att upptäcka nya smakupplevelser och förenkla vardagen. Varje leverantör på vår webbplats har betyg, prisinformation, tillgängligt utbud, leveransmöjligheter, pris per portion och aktuella rabattkoder lätt tillgängliga så att du enkelt kan göra ett informerat val. Dessutom kan du se vilken typ av matkassar – ekologisk, vegetarisk, familjekasse och flera andra alternativ – som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

När du funderar på att beställa en matkasse finns det några saker du bör tänka igenom för att välja rätt alternativ för just dig. Ta hänsyn till:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen
  • Hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg, exempelvis på Trustpilot
  • Antalet olika recept som matkassen innehåller per vecka

Genom att tänka igenom dessa punkter blir det lättare att välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om du söker efter enkelhet i vardagen, vill ha inspiration till nya maträtter, eller bara vill njuta av god mat på en vacker ö som Grinda – har vi det du söker. Besök oss på matkassarna.se och låt ditt matäventyr börja!