Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Grums

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Grums

Grums är en trevlig liten tätort i Värmlands län, känd för sin vackra natur och närheten till Vänern, Sveriges största sjö. Orten har en lugn och gemytlig atmosfär som bjuder in till ett skönt småstadsliv med närhet till vatten och grönska. Att hitta en matkasse med hemleverans i Grums är ett enkelt och bekvämt sätt att få vardagen att gå ihop. För dig som bor i Grums erbjuder matkassarna.se en hjälpande hand för att hitta den perfekta matkassen som passar just dina behov. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer och se vad de har att erbjuda i Grums.

hitta matkasseleverantörer i Grums

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det enkelt och smidigt att välja rätt matkasse. På vår sajt kan du hitta en lista över matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Grums. Listan ger dig en överblick över viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Besluta hur många middagar ni vill ha i veckan.
  • Sätt en budget för vad ni kan tänka er att spendera på matkassen.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på hur många nya recept ni vill testa varje vecka.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Inte bara för att spara tid och energi, utan också för att introducera nya smaker och matupplevelser. Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din matlagning både enklare och roligare. Välkommen att utforska dina alternativ och hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hushåll i Grums.