Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gualöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gualöv

Gualöv är en charmig och historisk by belägen i Bromölla kommun i Skåne län, södra Sverige. Med sin lantliga idyll och närheten till såväl kusten som vackra naturreservat bjuder Gualöv på en lugn och trivsam atmosfär. Genom byn rinner Ivöån som ger en lugnande effekt och möjlighet till avkopplande promenader längs vattnet. Att ha tillgång till fräscha matvaror är en viktig del av livskvaliteten för invånarna här, och nu är det enkelt att få detta direkt hem till dörren tack vare hemleverans av matkassar.

Matkassar för alla i Gualöv

Välkommen till matkassarna.se, här hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just ditt hushåll i Gualöv. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska hitta en tjänst som matchar dina behov. Genom att titta på listan ovan kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör.

Tänk på detta innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, bör du fundera över några saker för att göra valet lättare för dig:

  • Antalet personer – Hur många ska äta av matkassen? Det finns alternativ för olika storlekar på hushåll.
  • Antal middagar – Hur många gånger i veckan vill ni ha ingredienser till middag levererat? Du kan ofta välja mellan allt från ett fåtal dagar till hela veckans middagar.
  • Er budget – Det finns matkassar i olika prisklasser. Genom att jämföra kan du hitta en som passar din ekonomi.
  • Betyg – Kolla in vad andra kunder tycker om leverantören. Trustpilot är en bra källa för kundrecensioner.
  • Recept – Är du ute efter inspiration eller vill du ha väl beprövade klassiker? Utbudet av recept varierar mellan olika leverantörer.

När du har en klar bild av vad du letar efter, kan du använda vår webbplats för att enkelt hitta en matkasse som passar just dig. Vi önskar dig en trevlig upplevelse och smakliga måltider hemma!