Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gullholmen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gullholmen

Gullholmen är en idyllisk ö på den svenska västkusten, känd för sina pittoreska landskap, färgglada trähus och smala gränder som formar en charmig labyrint. Naturen här inbjuder till lugna promenader längs havet och glada skratt i de små lokala kaféerna. Med en historia som sträcker sig tillbaka till fiske och sjöfart är Gullholmen idag också ett populärt resmål för de som vill uppleva en genuin skärgårdsmiljö. Här på matkassarna.se förstår vi att oavsett om du är en fastboende eller bara besöker för en lugn semester, kan livet bli enklare med hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Matkassar på Gullholmen med hemleverans

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till just Gullholmen. Vi har samlat information för att du snabbt och utan krångel ska kunna jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Även detaljer som pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar finns tillgängliga för dig. För att göra ditt val ännu enklare har vi också listat hur många recept som ingår och vilka matkassar som är mest populära bland andra kunder i området.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att tänka på några saker för att anpassa valet efter dina behov:

  • Antalet personer som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Er budget – vilken prisklass passar er familjs eller hushållets ekonomi.
  • Företagets betyg på exempelvis Trustpilot vilket kan ge en fingervisning om andra kunders nöjdhet.
  • Antal recept som önskas och den typ av mat som föredras.

Genom att beakta dessa punkter blir det enklare att välja en matkasse som matchar era behov och förväntningar, vilket i sin tur gör måltiderna och matlagningen till en fröjd.