Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gunnilse

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gunnilse

Gunnilse är en mysig del av Göteborgs stad, känd för sin närhet till naturen och lugna boendemiljö. I denna trivsamma ort kan invånarna njuta av såväl grönområden som bra service. För de som bor här erbjuds nu möjligheten att förenkla vardagen genom att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smart och bekvämt sätt att handla och planera veckans måltider utan att behöva gå till mataffären. På matkassarna.se har vi samlat alla leverantörer som erbjuder matkasseleverans i Gunnilse, så att varje familj enkelt kan hitta ett alternativ som passar just deras behov.

Matkassar direkt till din dörr i Gunnilse

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som passar dig och din familj. Här kan du, ovanför, få en bra översikt över olika leverantörer, deras betyg, utbud, priser och vilken typ av matkassar de erbjuder. Vi listar även leveransinformation, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Allt för att göra det enkelt för dig att göra ett väl övervägt val.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera på några saker för att hitta den som passar bäst för dina behov:

  • Antal personer: Välj en matkasse som matchar din hushållsstorlek.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på en matkasse?
  • Betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Receptvariation: Se till att det finns tillräckligt med varierade recept så att du inte tröttnar.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du hitta en matkasse som gör din matlagning både rolig och smidig. Och kom ihåg, på matkassarna.se är det enkelt att jämföra alla alternativ som finns för dig i Gunnilse. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss!