Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Gustavsfors

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Gustavsfors

Gustavsfors är en liten, charmig ort i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Området runt Gustavsfors bjuder på sköna vandringsleder, glittrande sjöar och en kulturrik historia. För de med en aktiv livsstil finns det gott om möjligheter till friluftsliv och för de som föredrar lugna dagar är det en perfekt plats att ladda batterierna. Att leva ett stressfritt liv här betyder inte att man måste avstå från moderna bekvämligheter. För den som vill förenkla vardagen och äta god och näringsrik mat utan att behöva planera och handla finns det nu alternativ för hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Tjänsten för dig i Gustavsfors

Vi på matkassarna.se förstår att din tid är värdefull. Därför har vi samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans i Gustavsfors. Hos oss kan du enkelt få en överblick över viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Du kan även utforska vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några saker att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Hur stort är ditt hushåll? Tänk på antalet personer när du väljer matkasse-storlek.
  • Hur ofta vill du laga mat? Bestäm antalet middagar du önskar per vecka.
  • Fundera över din budget. Det finns matkassar i olika prisklasser.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Varierat utbud? Se över antal recept och måltidernas variation som ingår.

När du har en klar bild över dina behov och önskemål är det bara att jämföra och välja den matkassen som passar dig bäst. Lycka till!