Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Håbo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Håbo

Håbo är en naturskön kommun i Uppland, som ligger nära Mälaren och har över 20 000 invånare. Området erbjuder en lugn och familjevänlig miljö med närhet till både grönområden och vatten. För de som bor i Håbo och vill förenkla sin vardag kan en matkasse med hemleverans vara ett perfekt val. Att ha maten levererad direkt till dörren hjälper till att spara tid som annars skulle läggas på planering och inköp. Eftersom Håbo är beläget nära större städer som Enköping och Uppsala, är det möjligt för flera matkasseföretag att erbjuda sina tjänster här.

Välj rätt matkasse för dig

På vår hemsida matkassarna.se, kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans till Håbo. Vår lista visar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig också att se vilka typer av matkassar som finns, oavsett om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabba och enkla receptmöjligheter.

Tänk på detta innan du beställer

  • Antalet personer i hushållet och hur många middagar ni behöver per vecka.
  • Er budget för matinköp, och hur matkassens pris passar in i denna.
  • Läs omdömen och betyg på företaget, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept som ingår och om de matchar er familjs smakpreferenser och matlagningsrutiner.

matkassarna.se är det enkelt att få en överblick och hitta en matkasse som passar just dina behov. Prova idag och upptäck hur bekvämt det kan vara att få god och varierad mat direkt hem till dörren!