Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Habo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Habo

Habo ligger vackert i Småland nära Vättern och kännetecknas av sina trähus, gröna områden och ett rikt föreningsliv. I denna lugna och natursköna kommun bor det människor som uppskattar närhet till både natur och service. För de som bor i Habo och vill förenkla vardagen finns tjänsten att få en matkasse med härliga ingredienser levererade direkt till dörren. Det är ett enkelt sätt att spara tid, minska stressen med veckohandlingen och introducera nya hälsosamma recept för hela familjen. Vi på matkassarna.se hjälper er att jämföra de leverantörer som erbjuder denna service i Habo, så att du kan hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina smakpreferenser.

Finn din perfekta matkasse i Habo

Välkommen till matkassarna.se där vi strävar efter att göra din vardag både enklare och godare. På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över vilka matkassar som kan levereras direkt hem till dig i Habo. Listan ovanför ger dig enkel tillgång till information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Vi erbjuder även en tydlig indikation på de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga från våra noggrant valda leverantörer.

Viktiga tips innan du beställer

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Stäm av med din budget för att inte spendera mer än vad du planerat för matinköp.
  • Trustpilot-betyg: Ett företags betyg på Trustpilot kan ge dig en indikation på hur nöjda andra kunder är med tjänsten.
  • Receptens antal: Kontrollera hur många olika recept som ingår, så att du får variation i din kost.

Genom att ta hänsyn till dessa aspekter kan du göra ett välinformerat val som passar just dina behov. När du har beslutat dig för en matkasse kan du enkelt beställa hemleverans och njuta av att få mer tid till annat istället för att lägga den på matinköp och planering. Lycka till med ditt val!