Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Håcksvik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Håcksvik

Den lilla orten Håcksvik, belägen i den vackra Svenljunga kommunen i Västra Götaland, är en plats där naturen står i centrum. Omringad av gröna skogar och nära till sjön Hären, erbjuder Håcksvik ett liv nära den svenska naturen. Trots sin storlek har invånarna i Håcksvik möjlighet att åtnjuta moderna bekvämligheter som matkasseleveranser direkt hem till dörren. Genom att beställa en matkasse online, kan boende i Håcksvik spara tid i vardagen och samtidigt få möjligheten att prova på nya och spännande recept.

Finn din perfekta matkasse i Håcksvik

Matkassarna.se är din hjälp på traven för att hitta en riktig bra matkasse som passar just dig och din familj. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Håcksvik. Du får en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser samt leveransalternativ.

Vi ger dig även information om priset per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mat för träning och hälsa.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen. Det finns alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Behöver du mat för hela veckan eller bara några dagar?
  • Sätt en budget för din matkasse och se sedan vilka alternativ som finns tillgängliga inom denna ram.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, det kan ge en indikation på företagets servicenivå och kvalitet.
  • Antalet recept som ingår och deras variation kan vara viktiga faktorer, särskilt om du vill ha inspiration och prova på nya rätter.