Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hajom

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hajom

Hajom är en liten pärla i Marks kommun, Västra Götalands län. Känd för sitt naturliga landskap som bland annat innehåller fascinerande skogar och sjöar, erbjuder Hajom en fridfull tillvaro för sina invånare. Samhället är småskaligt och fyllt med charm, vilket gör det till en perfekt plats för de som söker en lugnare vardag nära naturen. Men bara för att Hajom är en mindre ort innebär det inte att man inte kan njuta av moderna tjänster såsom hemleverans av matkassar. På matkassarna.se hjälper vi Hajomsborna att enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren i Hajom.

hitta din matkasse

matkassarna.se kan du som bor i Hajom enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi listar olika leverantörer och ger dig snabbt en överblick över betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Du får även information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för speciella dieter.

Tips inför beställning

  • Tänk på antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som matchar antalet personer som ska äta.
  • Middagar per vecka – Bestäm hur många middagar ni vill ha i matkassen varje vecka.
  • Sätt en budget – Kolla in olika prisklasser och välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg är viktigt – Se vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Variation av recept – Välj en leverantör som erbjuder varierade och spännande recept så matlagningen blir roligare.

Med dessa tips blir valet av matkasse enklare och du kan göra ett välgrundat beslut som passar just din vardag. Besök matkassarna.se idag och upptäck den bekvämlighet och det nöje som en matkasse med hemleverans till Hajom kan medföra!