Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hällefors

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hällefors

Hällefors, beläget i hjärtat av Bergslagen, är ett samhälle med vacker natur och rik historia knuten till svensk malmhantering. Här är det enkelt att njuta av lugnet som naturen erbjuder, men det är också ett ställe där innovation och service inte står tillbaka. För de som bor i detta pittoreska samhälle, finns nu möjlighet att enkelt få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagen och spara tid. Genom att beställa matkassar kan invånare i Hällefors få mer tid över till att vandra längs de många naturspåren, paddla i de vackra sjöarna eller utforska det lokala kulturarvet.

Matkasse med hemleverans i Hällefors

matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkasse hemleverans i Hällefors. Om du bor här och letar efter goda och enkla middagslösningar, har vi verktygen för att hjälpa dig hitta precis det du behöver. Genom en enkel överblick kan du på vår sajt jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som erbjuds. Allt för att göra det lätt för dig att beställa en matkasse som passar just dina preferenser och behov.

Några tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse, finns det några saker att tänka på för att försäkra att du får rätt lösning för ditt hushåll. Börja med att fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla. Det är också viktigt att du sätter en budget för att se vilken typ av matkasse du känner är mest prisvärd. Se till att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders upplevelser. Slutligen, överväg antalet recept och typen av mat som ingår i matkassen för att säkerställa att maten passar din smak och matlagningspreferenser.

Genom att använda dessa tips och verktyg på matkassarna.se, kan vi i Hällefors alla njuta av färska ingredienser och smakrika måltider, levererade direkt till dörren. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!