Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hällekis

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hällekis

Hällekis är en charmig liten ort belägen vid foten av Kinnekulle, en av Västergötlands vackra platåberg. Orten bjuder på natursköna vyer och är känd för sina historiska stenbrott. Det är en lugn och trivsam plats där samhällsgemenskap står stark. För de som bor i Hällekis och önskar en förenklad vardag, finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. Denna service är perfekt för dig som vill lägga mer tid på andra aktiviteter än matplanering och handling, samtidigt som du får chansen att upptäcka nya smaker och recept.

Välkommen till Matkassarna.se

Hos oss på Matkassarna.se hittar du enkelt en matkasse som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Hällekis. I vår översiktliga lista kan du snabbt få en uppfattning om de viktigaste detaljerna såsom betyg, pris, utbud och eventuella rabattkoder. Vi erbjuder information om allt från pris per portion till vilka typer av matkassar du kan välja mellan, allt för att underlätta ditt val.

Inför beställningen

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker du bör fundera på för att göra ett väl övervägt val. Här är några tips att tänka på:

  • Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar du vill ha ingredienser för varje vecka.
  • Titta på er budget och jämför priset per portion mellan olika leverantörer.
  • Se över företagens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet recept som ingår kan vara en avgörande faktor beroende på hur mycket variation du önskar.

Genom att reflektera över dessa punkter kan du hitta en matkasse som inte bara gör vardagen enklare utan också tar hänsyn till just dina behov och önskemål. Välj smart och njut av god och näringsrik mat varje dag utan stressen av planering och inköp. Lycka till!