Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hällevadsholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hällevadsholm

Hällevadsholm är en mysig liten ort i Munkedals kommun i Bohuslän. Här lever invånarna ett lugnt liv nära naturen och de vackra omgivningarna som den svenska västkusten erbjuder. I denna idylliska plats kan det ibland vara en utmaning att hitta ett stort utbud av butiker och tjänster. Men nu behöver du inte resa långt för att göra dina matinköp. På vår webbplats, matkassarna.se, kan du enkelt hitta leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Hällevadsholm. Vi gör det enklare för dig att hitta rätt matkasse baserat på vad du och din familj tycker om.

Matkassar med hemleverans i Hällevadsholm

Genom att använda vår sajt får du en snabb överblick och kan jämföra olika matkasseleverantörer. Vi visar er viktig information som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar. Detta hjälper er att välja den service som passar just era behov och önskemål.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många ni är som ska äta och välj en matkasse efter antalet personer.
  • Tänk på hur många middagar i veckan ni vill ha levererat.
  • Stäm av er budget för att se vilken prisklass som passar er bäst.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla även hur många och vilka typer av recept som ingår i de olika matkassarna.

Att välja en matkasse är inte bara bekvämt, det kan också bidra till en mer varierad och balanserad kost. Många uppskattar dessutom att det minskar matsvinnet. I Hällevadsholm kan ni nu också uppleva dessa fördelar. Välkommen in till matkassarna.se och hitta matkassen som förenklar er vardag!