Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Hällevadsholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Hällevadsholm

Hällevadsholm är en mysig liten ort i Munkedals kommun i Bohuslän. Här lever invånarna ett lugnt liv nära naturen och de vackra omgivningarna som den svenska västkusten erbjuder. I denna idylliska plats kan det ibland vara en utmaning att hitta ett stort utbud av butiker och tjänster. Men nu behöver du inte resa långt för att göra dina matinköp. På vår webbplats, matkassarna.se, kan du enkelt hitta leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Hällevadsholm. Vi gör det enklare för dig att hitta rätt matkasse baserat på vad du och din familj tycker om.

Matkassar med hemleverans i Hällevadsholm

Genom att använda vår sajt får du en snabb överblick och kan jämföra olika matkasseleverantörer. Vi visar er viktig information som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar. Detta hjälper er att välja den service som passar just era behov och önskemål.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många ni är som ska äta och välj en matkasse efter antalet personer.
  • Tänk på hur många middagar i veckan ni vill ha levererat.
  • Stäm av er budget för att se vilken prisklass som passar er bäst.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla även hur många och vilka typer av recept som ingår i de olika matkassarna.

Att välja en matkasse är inte bara bekvämt, det kan också bidra till en mer varierad och balanserad kost. Många uppskattar dessutom att det minskar matsvinnet. I Hällevadsholm kan ni nu också uppleva dessa fördelar. Välkommen in till matkassarna.se och hitta matkassen som förenklar er vardag!