Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hällingsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hällingsjö

Hällingsjö är en charmig liten ort belägen i Västsverige, där lugnet från den omgivande naturen märks tydligt. Området är omgivet av vackra skogar och ängar, och genom orten flyter Hälsinglandsån som bidrar till idyllen. Trots dess lantliga prägel är Hällingsjö inte långt ifrån stadens puls, vilket gör det till en attraktiv plats för både boende och besökare. För de som bor här och älskar god och hälsosam mat, men vill minska tiden de spenderar i affärer och kök, finns det nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren.

Finn din perfekta matkasse i Hällingsjö

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att upptäcka och jämföra olika leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till ditt hem i Hällingsjö. Vi förstår att varje familj har unika behov, och därför presenterar vi en detaljerad överblick som inkluderar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuella rabatter och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Allt detta för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina förutsättningar.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Ha en budget i åtanke och välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och variationen i matkassen, så det uppfyller era matpreferenser.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa varje kund i Hällingsjö att finna en lösning som passar just deras matvanor och livsstil. Ta del av våra listor och hitta en matkasse som förenklar din tillvaro redan idag!